Op dinsdag 10 maart verzorgde voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet een inspirerende keynote tijdens het Executive Inspiration Network in NH Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam.

Onder het genot van de bites van 1*Michelin Chef Chris Naylor en het prachtige uitzicht op de Dam, kregen de leden insights gepresenteerd van het leven van de Tweede Kamervoorzitter. Een boeiend verhaal met praktische handvaten om toe te passen in de eigen dagelijkse werkomgeving.

Het volgende Executive Inspiration Network zal plaatsvinden op 30 juni in de trendy BAR/KITCHEN van nhow Rotterdam.

Executive Inspiration Network Royal Suite
Reacties 

Op 10 maart 2015 de eerste bijeenkomst van het “Executive Inspiration Network” bijgewoond. Een mooie en diverse mix van participanten vulde de net prachtig gerenoveerde  Royal Suite in het statige NH Krasnapolsky Hotel op de Dam in Amsterdam. Een gemoedelijke licht zakelijk sfeer met een overvloed aan persoonlijke aandacht vanaf het moment van binnenkomst tot en met de catering met kleine amuses en prima wijn aan toe.

Ongedwongen netwerken met als hoofdbestanddeel de speech van Gerdi Verbeet. Zonder microfoon in een muisstille zaal werd niet alleen de “voorkant” van het voorzitterschap van de Tweede Kamer uitgebreid toegelicht maar ook een, voor de meeste aanwezigen onbekende, inkijk gegeven in het bedrijf “Tweede Kamer” met alle details die daarbij horen. Dat het onderwerp een schot in de roos was en met grote belangstelling werd gevolgd bleek uit het grote aantal vragen na afloop van de speech.  

Prima georganiseerde netwerk bijeenkomst met een interessant onderwerp, prachtige ambiance, aangenaam gezelschap, goede catering en tot in de puntjes verzorgde logistiek. Alle benodigde bestanddelen om hier een duurzaam succes van te maken zijn aanwezig.

Hans Mart Groen
COO Greenchoice

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige ontvangst gisteren van het Executive Inspiration Network.

  • De geweldige locatie
  • De inspirerende woorden van Gerdi Verbeet
  • Het boeiende gezelschap
  • Het cadeau bij vertrek
  • De heerlijkheden
  • De geweldige gastvrijheid 

Dank en proficiat!

Marcel C.B. Schonenberg
Algemeen Directeur Beurs van Berlage C.V.