Op dinsdag 6 oktober was Ivo Opstelten te gast bij het Executive Inspiration Network.
Hij verzorgde een zeer inspirerende keynote in Restaurant d’Vijff Vlieghen te Amsterdam.
Reacties van onze leden
Veel dank nogmaals voor gisteren, erg mooi om te luisteren naar de verhalen van Ivo Opstelten. Inderdaad een mooi concept om bij elkaar te komen met het thema inspiratie. Zou het zeer op prijs stellen om er volgende keer weer bij te mogen zijn.
Casper Banz – Partner BakerMcKenzie

Nadat iedereen ademloos heeft geluisterd naar de heer Opstelten was er volop ruimte om met elkaar te praten over de zo juist gehoorde lezing en natuurlijk ook over andere zaken. En dit alles onder het genot van een heerlijk glas wijn en gerechten. Kortom: alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldig geslaagd event.
Raymond van Eck – Associate Director / Member Executive Board hoyhoy.nl

Leuke en authentieke omgeving met zeer gevarieerde bezoekers. Fijn om op zo’n ongedwongen manier contact te hebben met gelijkgestemden. Opvallend goed georganiseerd door jullie. Wederom hulde en graag tot een volgende keer!
Ronald Fallenstein – Directeur Fallenstein Executive Search
De speech van Ivo Opstelten was zeer inspirerend, wat een indrukkende persoonlijkheid. Ik heb genoten van de interessante gesprekken op deze prachtige locatie vol historie en verheug me op een volgende bijeenkomst.
Käthe Laumans – Operationeel Directeur Sophia Research BV | Erasmus MC Rotterdam
Mijn dank voor een wederom zeer geslaagde avond van het Executive Inspiration Netwerk!  Met een coryfee als Ivo Opstelten kan het ook eenvoudig niet misgaan. In de rust van een overzichtelijk gezelschap konden we genieten van zijn welsprekendheid en ook vaststellen dat Ivo ook inhoudelijk het nodige te brengen heeft!
Tim H.M. Kloosterman – Managing Partner Ward Howell International
Het was bijzonder om met een divers gezelschap zo verwend te worden met heerlijke amuses en goede wijn. De locatie, het ‘culturele museum’ D`Vijff Vlieghen in Amsterdam,  zette me terug in de tijd en even was ik geïsoleerd van de hectiek van de dag, van social media en van ‘moeten’. Er was een sfeer van mogen, nu en hier. Ik heb mooie mensen ontmoet en genoten van het ongedwongen contact.
Het was eigenlijk gewoon een feestje dat smaakt naar meer!
Jasper van den Nouweland – Hoofd klinieken | MC Groep