Op dinsdag 11 oktober verzorgde Age Bakker een inspirerende keynote tijdens het Executive Inspiration Network in restaurant Vermeer in Amsterdam, onderdeel van NH Collection Barbizon Palace.

Bakker heeft een imposante staat van dienst in de financieel-bestuurlijke wereld. Zo was hij directeur van DNB en bewindvoerder bij het Internationaal Monetair Fonds in Washington. Tevens was hij plaatsvervangend Kroonlid bij de SER en hoogleraar Monetaire en Bancaire Vraagstukken aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Momenteel bekleedt hij diverse bestuursfuncties. Hij is voorzitter van het College Financieel Toezicht Aruba, Curacao, Sint Maarten en Caribisch Nederland en Commissaris bij de Nederlandse Waterschapsbank. Recentelijk, per 1 juli jongstleden, is Bakker voor de duur van drie jaar benoemd tot staatsraad in buitengewone dienst bij de Raad van State.

De culinaire omlijsting van de bijeenkomst werd verzorgd door het team van 1*Michelinrestaurant Vermeer onder leiding van Executive Chef Chris Naylor.

Age Bakker