De 13e editie in Hotel NHow Rotterdam werd ervaren als:

“… een geweldige avond met een mooi programma, ongekende verzorging en in goed gezelschap…dank voor de geweldige gastvrijheid tijdens het Executive Inspiration Event gisteravond. En inspirerend was het! Allemaal weer fijn geregeld…”

Franske Keuter is al 30 jaar een autoriteit op het gebied van integrale gezondheidszorg en is bekend van Dokters-op-Hakken. Ze gaf ons een bijzonder goed beeld over transformaties, ontwikkelingen, uitdagingen en actualiteiten van het Zorg landschap. De gezondheidszorg zoals men die kent, krijgt een omslag en de focus komt te liggen op preventie. Het is de technologie die het verschil gaat maken in de zorg in de nabije toekomst. 

Vervolgens gaf Martin Koolhoven ons een exclusief kijkje achter de schermen in storytelling bij het maken van zijn films en andere block busters. Aan de hand van filmfragmenten en stellingen liet hij zien hoe en waarom hij tot zijn keuzes en zijn verhaallijnen is gekomen. Interessant was te horen hoe Martin omgaat met het meenemen van zijn filmpubliek in beleving en emoties. Zeker omdat dit sterke analogen vertoont met het concept van customer journey en klantbeleving in het bedrijfsleven.

Martin Koolhoven is ongetwijfeld een van de meest succesvolle en invloedrijke Nederlandse filmmakers van het moment. Met grensverleggende klassiekers als Suzy Q, Schnitzelparadijs, ’n Beetje Verliefd, Oorlogswinter en Brimstone (in 80 landen), verwierf hij nationaal en internationaal talloze prijzen en nominaties.

Het laatste onderdeel van de avond stond bol van de ontmoetingen, gastronomische treats en Film- & klassieke muziek van het sublieme kwartet van het Rotterdams Studenten Orkest.