Op dinsdag 7 juni vond een zomerse editie van het Executive Inspiration Network plaats op het zonovergoten terras van Atlantic Beach Den Haag – Kijkduin. 

Mart Smeets, die deze zomer afscheid zal nemen bij de NOS tijdens de Olympische Spelen in Rio, gaf zijn haarfijne analyse van de Nederlandse sportprestaties en blikte tegelijkertijd terug op zijn jarenlange carrière in de sport en media.

De volgende editie van het Executive Inspiration Network zal plaatsvinden op dinsdag 11 oktober.

Reacties van onze leden:

“Leuke ongedwongen sfeer, met interessante gesprekspartners. Echt een goede netwerkkans!”

Sikko van Katwijk

Voorzitter Raad van Bestuur KAS BANK

 

“Mijn eerste keer op de uitstekend verzorgde inspiratieborrel. Wat een heerlijke avond op een mooie plek met mijn favoriete BBQ ( de Ofyr) op het terras. Zeer interessante en gezellige mensen ontmoet. Mart Smeets in zijn nadagen?  Als spreker zeer zeker niet, je maakt zelden zo’n natuurtalent mee die met zoveel bevlogenheid een verhaal vertelt waar je energie van krijgt. Kortom, tot de volgende keer.”

Mikel Pouw

Directeur Nice to Meat B.V.

 

“Netwerken is niet mijn hobby. Bij het Executive Inspiration Network echter staan de grote gastvrijheid, de interessante deelnemers en de geboden inspiratie steeds garant voor een geweldige bijeenkomst en zeer waardevolle ontmoetingen.”

Rien Bongers

Directeur Het Portaal