Op dinsdag 16 februari 2016 verzorgde politiek expert Willem Vermeend een inspirerende keynote tijdens het Executive Inspiration Network.

Dit keer vond de bijeenkomst plaats in het sfeervolle Château Marquette te Heemskerk.

De volgende editie van het Executive Inspiration Network zal plaatsvinden op dinsdag 7 juni 2016. 
Leden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

WillemVermeend_thumbnail
Reacties van onze leden:

“De Executive Inspiration Network bijeenkomst van 16 februari heb ik als een zeer goed verzorgd en inspirerend ervaren. De locatie, NH Château Marquette, is natuurlijk al heel bijzonder, maar ook het warme welkom en de prettige, open sfeer tussen de gasten maken de avond tot een succes. Met daarnaast ook nog een topspreker, Willem Vermeend, die iedereen weer even op scherp zette en genoeg stof tot nadenken heeft gegeven. Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst en hoop u allen daar weer te zien!”

Robert-Jan van Zessen
Co-founder at Blue Orange Company

 

“Na te zijn gestart met de uitspraak dat de helft van de aanwezigen – van advocaten en accountants tot artsen – waarschijnlijk binnen 5 jaar overbodig is geworden in deze nieuwe economie sloot Willem af met als lichtpuntje voor de mens dat creativiteit, emotie, moreel en sociaal besef nooit zijn te vangen in een algoritme. Dat zet je weer aan het denken over de toekomst van je eigen business(model). Inspirerende en zeker ook weer een gezellige bijeenkomst.”

Hans Veltkamp
Principal at Buck Consultants

 

“Een inspirerende bijeenkomst waar Willem Vermeend ons meenam in een wereld van innovatie, versnelling en radicale disruptie. Fintech, robots, software. Het onderlinge gesprek erna ging dan ook over vernieuwing en nieuwe samenwerkingen die gezocht worden. Bijzonder hoe het kasteel Marquette uit 1250 nu het kleurrijke decor was voor deze energieke discussie over de snel arriverende toekomst.”

Paul Veger
Founder & CEO at Decos

 

“Nogmaals veel dank voor een perfecte avond. Vermeend was een erg leuke en interessante spreker die er mooi gechargeerd in ging. Gaf veel stof tot napraten met de aanwezigen. Organisatie was wederom buitengewoon met heerlijke happen, echte gastvrijheid en op een schitterende locatie. Tot de volgende keer!”

Joost Mees
Director Hotels at Colliers

 

“Met zijn enthousiaste en bewust ietwat pessimistisch ingestoken betoog heeft Vermeend de aanwezigen aan het denken gezet over de eindigheid van ons huidige economische systeem en de vanzelfsprekendheid van onze huidige verdienmodellen. Als net benoemd ambassadeur FinTech hield hij de aanwezigen voor dat de wereld in korte tijd spectaculair verandert door toepassing van nieuwe technologieën in combinatie met digitalisering. En dat er kansen liggen voor diegenen die “Smart” zijn!”

Marc van Boekholt
CEO at Blycolin